Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Metabo termékek
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzletünkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzletünkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető.
Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Portwest Solar tűzoltó ruházat

Jelenleg nem található ár
A Solar tűzoltó ruházat korlátozott ideig védelmet biztosít láng- és hőhatásokkal szemben, minimalizálja az égési kockázatokat. A ruhák 3 rétegű anyagból készülnek: külső héj, nedvességzáró réteg és hőszigetelő réteg. Minden rétegnek más feladata van. A külső réteg véd a láng által okozható sérülések ellen. A nedvességzáró réteg véd a víz behatolása ellenés lehetővé teszi, hogy a belső nedvesség, pára eltávozzon. Elengedhetetlen, hogy a rétegeket szárazon tartsuk, hogy elkerüljük a konvektív hőátadást a külső rétegektől a testfelületig. A belső hőszigetelő réteg és a bélés védelmet nyújt a közeli lánghatás hőhatása ellen. Ezen felül mindegyik réteg légtárolóként működik, megerősítve ezzel a szigetelő tulajdonságokat az extrém körülmények között.
 
Alapanyag információ
Nomex® alapanyagunk 60% Nomex® és 40% Lenzing® FR viszkóz felhasználásával készül, 260g súlyú. A lélegző és vízálló belső réteg 50% FR kötött poliészter, 50% PU membrán, 85g súlyú. Az FR meleg bélés összetétele 50% aramid, 50% viszkóz, 260g.
A Nomex® / Lenzing® FR viszkóz anyagában lángálló, magas kopásállósággal rendelkezik, rendkívül mérettartó és teljes védelmet biztosít. Lélegző PU belső membránja teljes eső elleni védelmet biztosít, ugyanakkor kiengedi a felesleges testhőt. A nemszőtt thermal bélés melegen tart.
 
EN 469:2005 szabvány: Védőruházat tűzoltók részére
Ez az európai szabvány meghatározza a tűzoltási védőruházatra és kapcsolódó feladatokra vonatkozó követelményeket és vizsgálati módszereket. A ruházatnak védelmet kell nyújtania a test, nyak, karok, lábak számára a tűzoltási feladatok közben. Minden testmozgáskor megfelelő átfedésnek kell lennie a kabát és a nadrág között.
Lángterjedés hőátadás (láng), Hőátadás (sugárzó), Megmaradó erő, Hőállóság, Szakítószilárdság, Tépőerő, Felületi nedvesség, Méretváltozás, Folyékony vegyszerek áthatolásával szembeni ellenállás, Vízzel szembeni ellenállás, Vízgőzzel szembeni ellenállás, Ergonómiai előírások, Láthatóság, Teljes termék tesztelés (opcionális).
 
EN469 (Level 2) szabvány: Magasabb védelmi szintű ruházat strukturális tűzoltáshoz, szakmailag képzett tűzoltók részére
A 2-es szintű ruházatoknak rendelkezniük kell vízálló réteggel, illetve a következő belső jelölésekkel:
- Xf2 Level 2 - Teljesítmény hővel szemben. Test: láng.
- Xr2 Level 2 - Teljesítmény hővel szemben. Test: sugárzás.
- Y2 level 2 - Vízzel szembeni ellenállás
- Z2 Level 2 - Vízgőzzel szembeni ellenállás
 
 
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó
Abraboro termékek
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Valuta
Garancia regisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Termékajánló