Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Metabo termékek
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzletünkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzletünkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető.
Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Portwest jól láthatósági ruházat

A gyengén megvilágított munkakörülmények - különösen a mozgó járművek - között dolgozó munkavállalóknak jól láthatósági ruhákra van szükségük a maximális láthatóság biztosítása érdekében. Rendkívül széles jól láthatósági választékunk tagjai megfelelnek az EN ISO 20471, az ANSI/ISEA 107 és AS/NZS 4602.1 szabványok követelményeinek. Sok modell 50 mosást követően is megfelel az EN ISO 20471 szabványnak.
Az EN ISO 20471 szabvány azokra a védőruhákra vonatkozó jellemzőket rögzíti, melyeknél cél a használó láthatóságának jelzése veszélyes helyzetekben, minden fényviszony között, nappal és éjjel a fényszóró fényében.
A jól láthatósági ruházatnak 3 osztálya van:
- Class 1 - minimum szint: Minden közlekedési úton vagy közelében dolgozó részére, illetve magasabb kategóriájú védőruha kiegészítésére szolgál.
- Class 2 - középszint: Minden A és B típusú úton vagy közelében dolgozó részére, ideértve a sofőröket is.
- Class 3 - legmagasabb szint: Minden autópályán, repülőtéren, vagy azok közelében dolgozó részére.
 
Az ANSI/ISEA 107-2015 a jól láthatósági és fejvédelmi védőeszközöknek az amerikai nemzeti szabványa. Az Amerikai Nemzeti Szabvány Intézet a kifejlesztett ipari szabványokhoz nyújt egységes és irányadó útmutatást a jól láthatósági és fényvisszaverő termékek, mint pl. mellények, kabátok, overálok, nadrágok és hevederek dizájn és teljesítmény specifikációira, valamint használatára vonatkozóan. Azok a ruhák, melyek teljesítik ezt a szabványt, hordhatók 24 órán keresztül és magasszintű láthatóságot biztosítanaka viselőjüknek fluoreszkáló és fényvisszaverő anyagok kombinációja révén.
- ANSI/ISEA 107-2015 TYPE O CLASS 1 - off-road használatra
- ANSI/ISEA 107-2015 TYPE R CLASS 2, CLASS 3 - közúti használatra
- ANSI/ISEA 107-2015 TYPE P CLASS 2, CLASS 3 - közbiztonsági szervek részére
 
Az AS/NZS 402.1 szabvány a jól láthatósági védőruhák vizuális követelményeiről szól, melyet pl. forgalomirányítók vagy teherhordók használnak magas kockázatú tevékenységeknél. A szabvány tartalmazza a nappal és éjjel használható fényvisszaverő csíkkal ellátott védőruhákat, de kizárja a tűzoltók által használt ruhákat. A szabványban részletezett védőruhák az alábbiak szerint vannak osztályozva:
- Class D: Nappali használatra tervezett ruházat.
- Class N: Éjszakai használatra tervezett ruhadarab retro fényvisszaverő használatával.
- Class D/N: Nappali és éjszakai használatra készült ruha.
Kosár
A kosár üres
Felhasználó
Abraboro termékek
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.95 Ft
Valuta
Garancia regisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Termékajánló